“Allahu Puan, saya hampir tidak percaya, 80% peratus masalah yang saya hadapi apabila berdepan dengan situasi @ drama kurang enak dari anak2 berjaya diselesaikan “

~ Ummu Hasanah ~ 

” Dalam masa 3 hari nampak perubahan pada saya dan anak-anak…tak menyesal beli ebook ini ……

….tak banyak pun ambil masa, dalam 15 minit je untuk habis….terus boleh apply…

…Anak-anak pun banyak berubah cara respon bila ibu tenang dan tak marah-marah…”

~ Nabila Huda ~

~

* Disclaimer – Result Varies By Individual

Pernah marah anak?

hampir AJAIB kalau tak pernah marah anak

 

Pernah lalui situasi ini ?

 

Takut 

Takut akan beri kesan pada personaliti anak, hubungan dia dengan anda dan masa depannya

Kesian

Kesian kat anak-anak, husband & family yang sama turut dapat tempiasnya

Risau

walaupun dah cuba kawal, tapi tetap berlaku jugak….terlepas jugak kata-kata, tercapai jugak tangan ni nak buat yang tak elok tu…

Sedih

Masih berulang, kadang-kadang isu tak berkait pun tak pasal-pasal anak juga yang kena

Menyesal

setiap kali terlepas kata atau tangan, setiap kali itu juga menyesal

Rasa bersalah

Anak sudah mula tunjuk tanda-tanda nak mewarisi tabiat buruk kita.

Stress

Ibu bapa mana yang tak mahukan yang terbaik untuk anak-anak. Bila perkara ini selalu berulang dan kita rasa buntu macam mana nak selesaikan. Hari-hari yang kita lalui rasa sangat sukar dan memenatkan.

Tahukah anda, Jika Ianya Berterusan, Anak Kecil Ini Akan Tercedera Emosinya & Juga Boleh Memberi Kesan kepada Personaliti, Kesihatan Mental & Fizikalnya serta Perhubungan Dengan Orang Di Sekitar Mereka Dewasa Nanti ?

 

Tahukah anda, seorang kanak-kanak yang berterusan dimarah akan berisiko melakukan perkara yang sama kepada orang lain, atau anak-anak mereka dewasa nanti.

 

The Cycle Continue….

Ya, Saya Juga Pernah Alami, Kadang-Kadang Seperti Automatik Saja. Kita Terlepas Kata, Terlepas Tangan (nauzubillah)…

Kita Cuba Nak Elak,

Tapi Jadi Juga..

Selalu Macam Tu.

Masih Berulang.


Mahukah Anda Saya Bantu ?

Saya Maznah Ibrahim, penulis Ebook Keibubapaan seperti Ebook Saya Tak Nak Marah Anak Siri 1 dan Siri 2, Teknik Rebonding, Teknik Hypnoscript Anak, dan Tips Adik Beradik Ngam yang sudah memberi manfaat kepada lebih 2000 ibu bapa. 

Masih bertugas sebagai kaunselor di sebuah oganisasi kesihatan. Saya juga telah membantu ramai ibu bapa dan guru mengurus EMOSI secara CEPAT, TEPAT dan EFEKTIF melalui Seminar EHSABAR dan group coaching yang sudah dilaksanakan lebih 10 sesi di seluruh Malaysia  sejak tahun 2016.

Bermula tahun 2020 saya juga banyak menganjurkan Webinar Keibubapaan & Pengurusan Emosi serta menjadi speaker jemputan di beberapa seminar jemputan secara fizikal & online di seluruh Malaysia.

Saya adalah kaunselor berdaftar dibawah Lembaga Kaunselor Malaysia dan sudah berkhidmat selama lebih 15 tahun semenjak tahun 2006 dengan pengalaman yang luas di bidang kaunseling kanak-kanak dan keluarga, selain sebagai ahli kepada Malaysian Counselling Association. Saya juga adalah seorang kaunselor  yang mempunyai pengalaman therapeutic play skills untuk kaunseling kanak-kanak, certified Neo-NLP Pactitioner  dan juga certified STIFIn Trainer

Saya juga pernah berpengalaman berkhidmat dengan NGO, dengan mendidik ibu bapa dan kanak-kanak melalui sekolah dan institusi pendidikan dalam menyediakan persekitaran yang selamat untuk kanak-kanak, bebas dari penderaan seksual dan eksploitasi.

 

Mahukah Anda Saya Bantu?

Mahukah anda, saya bantu untuk selesaikan atau mengurangkan masalah ini bermula dari punca?

Mahukah anda kembali aman dan tenang bersama anak-anak dan keluarga?

Mahukah anda mewariskan anak-anak dengan suri tauladan yang lebih baik untuk keturunan seterusnya?

Mahukah anda saya kongsi kan sebab anda marah berserta solusi cadangan saya?

memperkenalkan

EBOOK SAYA TAK NAK MARAH ANAK LAGI

Ketahui 5 (Siri 2) + 3 (Siri 1) SEBAB BESAR anda MARAH & kenapa ANDA mesti HENTIKAN kebiasaan ini SEKARANG juga

Apa Kata Mereka

* Disclaimer – Result Varies By Individual

UNTUK SIAPA PANDUAN INI ?

Sejak tahun 2015 saya mula berkongsi secara umum tentang topik-topik parenting dan urus emosi. Bermula  hanya dengan perkongsian ringkas dengan sahabat terdekat sehinggalah 2016 saya berjaya sharing topik ini di beberapa negeri seluruh Malaysia melalui SEMINAR EHSABAR. Dari pengalaman itu saya dapati ramai yang menghadapi ISU MARAH anak. Kebanyakannya boleh dikatakan buntu bagaimana nak menyelesaikan isu ini, maka saya hasilkan ebook panduan ini KHAS untuk reach out lebih ramai lagi ibu bapa dengan sedikit pengalaman yang saya ada di bidang kaunseling.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

Dapatkan SOLUSI atau ALTERNATIF Yang Anda Boleh Terus Buat

Tukar dari kebiasaan – buat dengan ilmu. Tak perlu pening-pening lagi fikir apa nak buat.

Ketahui Sudut Pandang Dari Perspektif Kanak-Kanak.

Supaya kita boleh faham bagaimana mereka berfikir dan bertindak dengan lebih baik, kita juga boleh memberi reaksi dan respon yang sesuai.

Apa Yang Berlaku Kepada Otak Kanak-Kanak Bila Dimarah

Supaya kita sedar ianya tak bagus dan berusaha untuk mengelakkannya.

Apa Kaitan Dengan Kehidupannya Serta Personalitinya Dewasa Nanti

Supaya kita boleh mempersiapkan mereka untuk kehidupan mereka pula nanti.

 

Bukan itu sahaja

Bonus PREMIUM
Support Group Telegram (Bernilai RM997)

Saya faham, mungkin untuk sesetengah orang, untuk BREAK THE CYCLE bukanlah mudah. Terutama jika ianya memang dah menjadi kebiasaan.

Tetapi tidak mustahil jika anda BENAR-BENAR MAHUKAN perubahan.

Itulah FUNGSI support group ini. Anda boleh gunakan support group ini untuk bertanya, berbincang, sharing dengan SAYA & lebih dari 1800 sahabat lain yang punyai semangat & kefahaman yang sama. 

Group telegram ini sudah berusia lebih 2 tahun dengan lebih 1800 ahli (masih bertambah) yang aktif bertanya & berkongsi.

Saya percaya anda akan dapat belajar sesuatu dari pertanyaan & perkongsian berkenaan cabaran keibubapaan masing-masing yang tidak ada di dalam ebook ini.

Ianya bagi saya amat bernilai dan untuk pembelian ebook ini saya berikan Percuma Selama 3 Bulan.

AYUH, 

HILANGKAN KETAKUTAN DENGAN ILMU

 

Mari kita LEPASKAN kebiasaan buruk ini SEKARANG, demi masa depan anak-anak kita dan generasi seterusnya,


Supaya mereka dapat maksimumkan potensi mereka.


dan kita hidup dengan lebih aman dan bahagia

bukan hanya sekarang, tetapi di usia tua kita nanti

di usia tua nanti kita hanya mahu tenang-tenang melihat mereka bersama keluarga mereka pula
dan bukan masih lagi bergelut dengan perkara sama setiap hari

 
 

Let us STOP the Cycle…

Testimoni Terkini

Berapa Kos Pelaburan Anda ?

Dapatkan kedua-dua Siri EBOOK SAYA TAK NAK MARAH ANAK Ini dan Support Group Telegram 

yang bernilai RM 94 + RM997 

Pada harga

RM94  sahaja

 

 Tetapi untuk lebih jimat

Untuk Waktu TERHAD, Gunakan Kod Kupon Di Bawah

Info Penting :Ebook Ini Dalam bentuk Softcopy file PDF, Bukan buku fizikal

Tiada Risiko

Wang anda akan dikembalikan jika anda dapati panduan ni tidak membantu atau tidak sesuai dengan anda. Anda hanya perlu buat tuntutan dalam tempoh 7 hari selepas pembelian.

Copyright JAMMAZ MARKETING AND SOLUTIONS (RA0044101U)

×

Cart