Selected:

Ebook Parenting Maznah Ibrahim

RM94.00RM150.00

Out of stock

Ebook Parenting Maznah Ibrahim

(4 customer reviews)

RM94.00RM150.00

Clear

PENTING – Selepas Membuat Pembayaran – Ikuti Langkah Dibawah utk pastikan Akses kepada Ebook akan diberikan sejurus selepas pembayaran selesai.

Jika tidak, kami perlu sahkan pembelian anda secara manual dan akses ebook akan diberikan dalam tempoh 24jam

Dapatkan PROMO CODE dibawah


Description

Sila gunakan PROMO CODE diatas semasa membuat pembayaran.

Info Penting :Ebook Ini Dalam bentuk Softcopy file PDF, Bukan buku fizikal


1# Pakej BASIC (RM94)*

  • Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 1
  • Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 2
  • Telegram Group Support

2# Pakej KOMBO = Pakej BASIC Ebook Teknik Rebonding (RM150)*

  • Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 1
  • Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 2
  • Ebook Teknik Rebonding
  • Telegram Group Support

*Harga diatas adalah harga sebelum masukkan PROMO CODE


PENTING – Selepas Membuat Pembayaran – Ikuti Langkah Dibawah utk pastikan Akses kepada Ebook akan diberikan sejurus selepas pembayaran selesai.

Jika tidak, kami perlu sahkan pembelian anda secara manual dan akses ebook akan diberikan dalam tempoh 24jam

 


PANDUAN CARA ISIKAN PROMO CODE

 

Additional information

Pakej Ebook

Basic, Kombo

4 reviews for Ebook Parenting Maznah Ibrahim

  1. Hasmizar Mokhtar

    Alhamdulilah… Bimbingan dari e-book ini sgt membantu saya dalam mengawal perasaan marah dalam menghadapi karenah anak yang bermacam ragam. Pelbagai kata motivasi;nasihat dan kaedah berguna yg dapat dimanfaatkan dalam menghadapi cabaran mendidik anak..

  2. Rina Ahmad

    Assalamualaikum dan salam sejahtera…
    Alhamdulillah… sehari-hari semakin baik… marah semakin berkurang dan emosi juga semakin terkawal… Saya dah kurang merunggut/bebel macam selalu… paling WIN bila boleh menggayakan hynoscript kepada anak-anak seperti yang di ajar oleh Pn. Maznah…. Tidak lupa Ya Latif dan bermacam ikhtiar untuk melembutkan hati anak-anak… Bila bercakap TIDAK then saya sertakan alasan supaya mereka faham… 7 steps dalam eBook berulang-ulang bermain-main difikiran saya… semakin saya berusaha untuk perbaiki kelemahan yang ada… apa dia? Bacalah Ebook Saya Tak Nak Marah Anak Lagi… nilai ilmu didalamnya lbh berharga… Bersyukur sangat dipertemukan dengan ilmu parenting ini… paling best, bole baca dkt office/rumah/kereta bila ada time free… sb apa? ebook ja pun… mudah dibawa/dibaca dimana-mana… semoga saya berusaha lebih gigih lagi untuk break the cycle… bukan mudah mengubah yang sebati dalam diri… at least kita mencuba sebab ujian sentiasa akan datang…

  3. Rawive Joning

    Bila dpt pengetahuan kesan memarahi anak, sy menangis sendiri. Terlalu banyak pengabaian yg sy sudah bt tanpa sy ketahui. Sy Sgt bersyukur berpeluang baca buku ini. Sesunguhnya ilmu itu kompas utk semua hal parenting.Every parents should read.

  4. Hazlina (verified owner)

    Mmg xdinafikan setiap ibu bapa ada cabaran tersndiri dalam mendidik anak2.tp..itulah lumrah hidup.bg ibu bapa yg masih buntu utk mencari cara yg plg tepat utk menangani mslah dan memahami anak2, sgt2 lah disarankan membeli buku ini.isi yg sgt padat berserta tips yg sgt berkesan utk dipraktikkan.beli 1 baru tahu..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×

Cart